netwerk

Partner worden?

Partner

Werken met het systeem van Foot Connection heeft een gunstige invloed op het doelmatigheidcijfer binnen uw praktijk. Via een systematisch advies wordt er een koppeling gemaakt vanuit de voet, houding en beweging naar de klacht. Zo kunnen voet- en voetgerelateerde klachten vanuit een verkeerd houding- en bewegingspatroon verklaard worden. Hierdoor is efficiënte invulling te realiseren voor de te geven therapie.

Alle partners van het Foot Connection netwerk worden intern opgeleid tot specialist op het gebied van voet- en voetgerelateerde klachten. Daarnaast beschikken de partners van Foot Connection over een digitale voetspiegel met bijbehorende software en heeft het partnerschap ook voordelen ten aanzien van naamsbekendheid en profilering van uw praktijk.

Spreekuur

Foot Connection biedt tevens de mogelijkheid om een spreekuur binnen uw praktijk te verzorgen. De praktijkeigenaar informeert en plant hiervoor zelf de patiënten in en een van de medewerkers van Foot Connection komt op afgesproken tijden langs voor het spreekuur. Hiervoor wordt een mobiele digitale voetspiegel gebruikt.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling om partner te worden van Foot Connection? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. David Evers: 0345520330 (Foot Connection Culemborg)