zooltjes

Lees meer
- Soorten zooltjes
- Prijslijst
- Controle
- Vergoeding door uw zorgverzekering

Downloads
- gebruiksaaanwijzing.pdf

Neem contact met ons op
voor meer informatie.

Gebruiksaanwijzing

Foot Connection B.V. maakte speciaal voor u een paar zooltjes in uw schoenen. Daarvoor is een afdruk van uw voet gemaakt en zijn uw voeten nader onderzocht. De zooltjes zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof in verschillende hardheden. Het materiaal is schokdempend en heel licht van gewicht. De bovenkant is afgewerkt met een laagje leer of kunststof materiaal.

De volgende tips zijn van belang voor het draagcomfort:

  • Het kan even duren voordat u aan de zooltjes gewend bent. Wanneer u onprettige gewenning ervaart, kunt u de zooltjes de eerste dagen beter korte tijd dragen en de draagperiode telkens iets verlengen: de eerste dag bijvoorbeeld twee uur, de tweede dag drie uur, de derde dag vier uur enzovoort. Na 10 à 21 dagen bent u in het algemeen aan de zooltjes gewend. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u contact opnemen met Foot Connection om een oplossing te vinden voor uw probleem.Niet alle schoenen zijn geschikt voor het gebruik van zooltjes. Wanneer u twijfelt over de juiste schoen vraag dan advies aan uw footconnection-adviseur.
  • De zooltjes zijn bedoeld om te gebruiken in een schoen met een vlakke binnenzool. Daarom moet een ingelijmde zool verwijderd worden voordat u de zooltjes in uw schoenen legt. De constructie van de zooltjes maakt ze geschikt voor gebruik in verschillende schoenen.
  • Sportzooltjes moeten aan de voorkant op maat geknipt worden. Pas op, dat u de bovenlaag niet te kort afknipt. Als u de schoenen meebrengt, maakt Foot Connection de zooltjes passend.
  • De sportzooltjes zijn vochtbestendig. U kunt ze zo nodig schoonmaken met een lauw sopje. Zooltjes die voorzien zijn van een leder dekje zijn in principe vochtabsorberend. Met water en/of schoonmaakmiddel schoonmaken raden wij dan ook af. Natte zooltjes kunt u het beste op een natuurlijke wijze laten drogen. Leg de zooltjes nooit op of naast een warmtebron.
  • Voor reparaties aan zooltjes kunt u altijd bij Foot Connection terecht. Als er slijtage optreedt kan de bovenlaag eenvoudig vervangen worden. Zijn de zooltjes echter ouder dan een jaar, en intensief gedragen, dan is het vervangen van het bovendekje niet altijd mogelijk. Het zooltje kan scheuren en in dat geval moeten er nieuwe zooltjes gemaakt worden. Dit valt niet onder enige vorm van garantie.
  • Na zes tot acht weken vindt controle van uw zooltjes plaats. U dient hiervoor zelf een afspraak te maken. Na drie maanden na afhaaldatum vallen correcties of veranderingen van zooltjes niet meer onder service, tenzij anders is overeengekomen. Voor aanpassingen worden geringe kosten in rekening gebracht. Klik hier voor de prijslijst.
  • Het verdient de aanbeveling de zooltjes ieder jaar te laten controleren zodat u langere tijd van een optimaal draagcomfort kunt genieten. U kunt voor de jaarlijkse controle telefonisch een afspraak met Foot Connection of een van haar partners maken.